Vores brede viden om murværk, misfarvninger og forebyggelse er nøglen til et godt murværk

Vi er specialister

MV Group® er specialister i murværk og har en bred viden i misfarvninger på murværk, samt afrensning og forebyggelse heraf. Vi besigtiger op mod 20 reklamationer på murværk hver eneste uge. Dagligt løser vi opgaver, som afrensning af nyopført murværk, men vores brede viden gør, at vi også løser mange problematikker på misfarvet og beskadiget murværk.

Vores viden om mursten gør forskellen

Afrensning af murværk kræver viden om de enkelte murstenstyper og deres opbygning.

Vi har afrenset murværket på nogle af de mest ikoniske murstensbyggerier i Danmark.
Resultatet af en professionel afrensning har en meget synlig effekt på murværkets udtryk.

Afrens af typehus

Vi i MV Group® har vores egne renseteams, som med vores erfaring og ekspertise inden for murværk, kan løse både store og små opgaver. Her er vi på en opgave ved et typehus firma, hvor vi afrenser facaden på nyopført murværk. 

Please accept statistics cookies to view this video.

Misfarvet murværk

Udblomstninger eller misfarvninger opleves ofte på murværk, også på helt nye byggerier. Mens udblomstninger er naturligt forekommende og stammer fra materialer i mursten og mørtel, kommer misfarvninger typisk fordi, der ikke er taget højde for det samlede system, såsom mursten, mørtel og konstruktion.

Hver enkelt udblomstning/misfarvning har en bestemt kemisk sammensætning og en unik metode til udbedring. Da udblomstninger eller misfarvninger kan være vanskelige at identificere, anbefales det at lade fagkyndige eksperter verificere udblomstningen/misfarvningen for at sikre det rette valg af udbedringsmetode.

Please accept statistics cookies to view this video.

Vi er klar til dele vores brede viden om murværk med dig og er klar til at hjælpe med en professionel afrensning af dit murværk.